Home BilarTa folkabussen på din nästa roadtrip

Ta folkabussen på din nästa roadtrip

En av de mest klassiska bilmodellerna någonsin, inte bara bland Volswagens olika modeller, är folkabussen! Denna legendariska bilmodell är som gjort att dra iväg med på roadtrip, något som också väldigt många människor har gjort genom årets som förflutit sedan den första modellen rullade ut från fabriksgolvet och in på allmän väg.

En Volkswagen buss är bland de mest ikoniska bilarna vi har här i världen, alla kategorier inräknat. Det är en bil som transporterat ett stort antal människor kors och tvärs runt om i världen genom åren till allt från musikfestivaler till stränder med böljande vågor. Det är också en bilmodell som är alldeles perfekt att dra ut på en roadtrip med, då den både rymmer många passagerare samt en hel del packning!

Om du hör till en av dom människor som ännu inte genomför din första roadtrip är vårt råd till dig att göra det i just en folkabuss! Kanske är du nyss fyllda 18 med allt vad det innebär och kan inte vänta på att dra iväg ut på ett riktigt äventyr. Genom att tillsammans med några polare gå ihop och köpa en begagnad med fungerande folkabuss så är ni bra rustade inför en resa genom hela Europa, men se gärna till att någon tittar över bilen en extra gång innan ni ger er av. Även fast det självklart går att laga bilen även i andra länder så är det ingenting ni vill råka ut för i onödan, då detta både kan bli en tidsödande och dyr historia.

I övrigt så önskar vi alla er roadtrip-sugna människor en härliga resa i Volkswagens tecken! Lycka till!